2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Sonu İtibariyle Staj Yapacakların Dikkatine (PM)

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı haziran, temmuz ve ağustos dönemlerinde staj yapmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda belirtilen tarihler arasından ilan edilen belgeleri eksiksiz bir şekilde Bölüm Sekreterliği'ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Staj sürecinin başarılı ve kurallara uygun tamamlanabilmesi için tüm öğrencilerimizin "İÜ-C ORMAN FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ STAJ TAKVİMİ VE UYGULAMA KURALLARI" belgesini dikkatle okuması gerekmektedir.

Stajınızla ilgili her türlü soruyu iupemstaj@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

Başarılar dileriz.

STAJ BAŞVURU BELGELERİ
(1) Genel Sağlık Sigortası Bildirimi
(2) Zorunlu Staj Formu (Bilgisayar ortamında doldurulmuş olması tercih edilir, resimli, iş yerine (imza ve mühür/kaşe) ve Fakülte Sekreterliğine onaylatılmış olmalıdır.)
(3) Staj Bilgi Formu (Öğrencinin staj yapacağı kurumla görüşerek doldurması gerekmektedir. Bu belge için staj yerinin herhangi bir imza ya da onayına gerek yoktur.)

Yukarıdaki belgelerin tamamı şeffaf dosya içerisinde Peyzaj Mimarlığı Bölüm Sekreteri Cemil AYTAR’a teslim edilecektir.

Staj Belgelerinin teslim tarihi: 13 - 25 Mayıs 2019

BELGELER :