Girişimcilik Konferansı-2 Düzenlendi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü 4. Sınıfında yer alan “Uygulamalı Girişimcilik” dersi kapsamında 08 Mayıs 2019 Çarşamba günü İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Konferans Salonu’nda ”Girişimcilik Konferansı-2” düzenlendi.

Royal Garden ve İdeal Kabin markalarının üreticisi olan Vega Yapısal Ürünler A.Ş. firmasının sahibi Arif Hakkı ÖZTOPRAK ile GLS Commerce firmasının sahibi Orman Endüstri Mühendisi Ünal GÜZELSOY tarafından verilen konferans, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeki CANDAN ile Öğrencilerimizden Okan KARA, Ismael OUATTARA, Oğuzhan CANBAZLAR, Sivan SUNOBAR, Hüseyin NEFES, Ceyda SİLAN ve Aylin ŞENGÜL tarafından organize edildi.

Konferans sonrası ÖZTOPRAK’a teşekkür plaketi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncer DİLİK tarafından takdim edilirken, GÜZELSOY’a plaketi Doç. Dr. Zeki CANDAN tarafından sunuldu. Katılımcılar ile birlikte çekilen hatıra fotoğraflarının ardından Girişimcilik Konferansı-2 sona erdi.