Girişimcilik Konferansı-3 Düzenlendi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü 4. Sınıfında yer alan “Uygulamalı Girişimcilik” dersi kapsamında 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Konferans Salonu’nda ”Girişimcilik Konferansı-3” düzenlendi.

Defne Orman Ürünleri firmasının sahibi Tunç TAŞHAN ile Egger Plastik firmasının Tutkal Ürün Müdürü Özgür ERARSLAN tarafından verilen konferans, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeki CANDAN’ın koordinatörlüğünde Öğrencilerimizden Murat Mahmut ÖZTÜRK, Salih Oktay UZBAY, Ismael OUATTARA, Hüseyin NEFES, Aylin ŞENGÜL, Batuhan SEVİNÇ ve Sivan SUNOBAR tarafından organize edildi.

Konferansın ilk konuşmacısı olan Tunç TAŞHAN, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü’ne girmiş, 2004 yılında ise başarılı bir girişimcilik örneği göstererek kendi firmasını kurmuştur. İkinci konuşmacı Özgür ERARSLAN ise 1997 yılında İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Dünya’nın en büyük ahşap esaslı kompozit levha üreticilerinden birisi olan Egger Group firmasında 1999 yılında işe başlamış ve halen Tutkal Ürün Müdürü olarak görevini başarıyla yerine getirmektedir.

Konferans sonrası Sn. TAŞHAN’a teşekkür plaketi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncer DİLİK tarafından takdim edilirken, Sn. ERARSLAN’a plaketi Orman Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taner OKAN tarafından sunuldu. Katılımcılar ile birlikte hatıra fotoğrafları çekildi ve yenen öğle yemeğinin ardından Girişimcilik Konferansı-3 sona erdi.