İstanbul Peyzaj Mimarlığı Okulları Kolektif Sergisi

Peyzaj Tasarımında Stüdyo eğitimine yönelik farklı yaklaşımları, İstanbul’da yer alan Peyzaj Mimarlığı Okulları üzerinden değerlendirmeyi amaçlayan, yürütücülüğü Yrd. Doç. Dr. A. Yeşim ÇAĞLAYAN, Yrd. Doç. Dr. Nurgül ERDEM, Doç. Dr. Meltem ERDEM KAYA, Yrd. Doç. Dr. Zerrin İNAN,  Araş. Gör. Dr. Veli İLKE,  Araş. Gör. Merve EMİNEL KUTAY ve Araş. Gör Duygu ÖZGÜR tarafından yapıldığı, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerinin Farklı içeriklerde Kamusal Mekanda gerçekleştirdikleri projelerin sergilendiği “ İstanbul Peyzaj Mimarlığı Okulları Kolektif Sergisi”  İstanbul Peyzaj Mimarları Oda Başkanı, Sarıyer Belediyesi Park Bahçeler Müdür Yardımcıları ve Kültür Müdürü, Değerli Meslektaş, Öğrenci ve Misafirlerin katılımıyla, 4 Aralık 2017 tarihinde Sarıyer Belediyesi Hizmet Binasında açılmıştır. Sergi 4-15 Aralık 2017 tarihleri boyunca sergilenmiştir.

Sergi kapsamında,  aynı zamanda 7 Aralık 2017 tarihinde “Yaratıcı Düşünce Geliştirme Eğitimi” ne ilişkin sunumuyla Doç. Dr. Cengiz KARAGÖZOĞLU, “Peyzaj Mimarlığında Tasarım Stüdyosu Eğitimi ve süreci” ni tartışmak üzere Prof. Dr. Adnan UZUN, Prof. Dr. Hayriye EŞBAH, Doç. Dr. Meltem ERDEM KAYA, Yrd. Doç. Dr. Ayça Yeşim ÇAĞLAYAN,  Yrd. Doç. Dr. Nurgül ERDEM   ve Yrd. Doç. Dr. Zerrin İNAN’ ın  konuşmacı olarak katıldıkları, modarötörlüğü Yrd. Doç.Dr. Nurgül ERDEM tarafından üstlenilen  bir panel de başarıyla gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen Tüm Bölümlerimize ve Katılımcılarımıza teşekkür ederiz.