2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi’nin 2019 Yılı Mezuniyet Töreni, 19 Haziran 2019 Çarşamba saat 14:30 da; İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Bahçeköy Yerleşkesi bahçesinde büyük coşku ile gerçekleştirilmiştir.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi kampüsünde düzenlenen mezuniyet törenine İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet BİLGİN, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yusuf GÜNEŞ, İstanbul Orman Bölge Müdürü Recep ATEŞ, DMKP.1 Bölge Müdürü Resul DOĞAN, OMO Genel Başkanı Hasan TÜRKYILMAZ, PMO İstanbul Şube Başkanı Murat ERMEYDAN, TOD temsilcileri, ORFAMDER temsilcileri, Fakültemiz Öğretim üyeleri, emekli öğretim üyeleri, meslektaşlarımız ve öğrenci aileleri katılmıştır.

Mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlamıştır. Törenin açılışında, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bilgin ve Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgay Akbulut birer konuşma yapmıştır.

Mezuniyet Töreni’nde İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği Bölümü, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü, Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Ormancılık Meslek Yüksekokulu’nda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller takdim edilmiştir.

Daha sonra Orman Mühendisliği, Orman Endüstri Mühendisliği, Peyzaj Mimarlığı Bölümleri ile Ormancılık Meslek Yüksekokulu’nda eğitimlerini tamamlayarak mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından takdim edilmiştir. Devamında, Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Vedat Beşkardeş sahneye davet edilerek toplu yemin töreni yapılmıştır. Yemin edilmesinin ardından öğrenciler, müzik eşliğinde keplerini havaya fırlatmış ve mezuniyet mutluluğunu aileleriyle paylaşmıştır.

2019 yılı mezuniyet töreni etkinliğimize desteklerinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Belediyesi, Orman Mühendisleri Odası Genel Müdürlüğü, Peyzaj Mimarları Odası - İstanbul Şubesi, Türkiye Ormancılar Derneği, Orman Fakülteliler Derneği, ÇAYKUR, Red Bull, Marjinal Flowers ve Tunalı Çiçekçiliğe Teşekkürlerimizi sunarız.

Mezun olan bütün öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarı, esenlik ve mutluluklar dileriz.