2018 Mezunlar Günü Coşkuyla Gerçekleştirildi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi 2018 yılı Geleneksel Mezunlar Günü 06 Ekim 2018 Cumartesi günü Orman Fakültesi Bahçeköy Kampüsünde yapılmıştır. Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif KARADEMİR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan KURT, Genel Sekreter Prof. Dr. Sami İMAMOĞLU,  İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güven KAŞIKÇI, İstanbul Orman Bölge Müdürü Recep ATEŞ, Bakanlık I. Bölge Müdürü Resul DOĞAN, VI. Bölge Müdürü Rıza KAMİL, Orman Mühendisleri Odası Temsilcisi Kadir KILIÇ, Emekli hocalarımız, mezun meslektaşlarımız, Fakültemiz öğretim üyeleri ve çalışanlarının katıldığı mezunlar günü buluşması coşku içinde geçmiştir.

Törenden önce mezunlarımızın eğitim-öğretim ve meslekle ilgili görüş ve önerilerini kapsayan bir anket çalışması da yapılmıştır.

Mezunlar günümüzde Dekanımız Prof. Dr. Turgay AKBULUT tarafından meslekte 50 yılını dolduran Orman Mühendislerine “Plaket”, 25 yılını dolduran Orman Endüstri Mühendislerine ve Peyzaj Mimarlarına “Madalya” takdim edilmiştir.

Geleneksel Orman Fakültesi Mezunlar Gününde törenimize katılarak bizleri bu mutlu günde yalnız bırakmayan, tüm emekli hocalarımıza, mezunlarımıza, fakültemiz öğretim üyelerine, organizasyona katkıda bulunan İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş, Orman Mühendisleri Odası, Sarıyer Belediyesi ve Birge Stone firmasına, ayrıca Mezunlar Günü’nün başarılı geçmesi için gerekli tüm gayreti ve özveriyi esirgemeyen akademik ve idari tüm çalışma ekibine en içten teşekkürlerimizi sunarız.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Dekanlığı.