İÜ-C Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde 11. Endüstri Danışma Kurulu Toplantısı Düzenlendi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü “11. Endüstri Danışma Kurulu” (EDK) toplantısı, 4 Ocak 2019’da Orman Fakültesi’nde gerçekleştirilmiştir. En önemli dış paydaşlarımız olan orman endüstri temsilcileri ile bölümümüz eğitim ve öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve üniversite – sanayi işbirliğinin arttırılması için gerçekleştirilen bu toplantıda, orman ürünleri endüstrisini (ahşap yapı, ahşap esaslı levha, ağaç işleme makineleri, mobilya ve aksesuar, kâğıt ve ambalaj sektörü vb.) temsil eden çeşitli firmalar ve sivil toplum kuruluşlarının işveren ve yönetici düzeyinde temsilcileri ile bölümümüz öğretim elemanları ve öğrenci temsilcileri yer almıştır. 11. EDK toplantısında gündem maddelerinde bulunan; Bölüm kapsamında yapılan tez, araştırma, “Mühendislik Tasarımı” dersi tasarımları gibi çalışmaların sektörün sorunlarına yönelik olması, öğrencilerin motivasyonunu arttırmak amacıyla sektör danışmanlığı yani mentör sisteminin getirilmesi, oryantasyon eğitimlerinde sektör temsilcilerinin de yer alması konuları değerlendirilmiştir.

İÜ-C Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü, 11. Endüstri Danışma Kurulu Toplantı bilgisi için TIKLAYINIZ.