Kurumsal Öğrenci e-postalar (@ogr.iuc.edu.tr ) Hakkında

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında uzaktan ve hibrit eğitim hizmetine canvas.iuc.edu.tr adresinden devam edilecektir.

Bu kapsamda, öğrencilerimizin canvas.iuc.edu.tr web adresindeki İÜC Uzaktan Eğitim Sistemi’ne erişebilmeleri için @ogr.iuc.edu.tr uzantılı mail adreslerini aktif hale getirmeleri gerekmektedir.

Uzaktan Eğitim Sistemine giriş için gerekli olan ad.soyad@ogr.iuc.edu.tr şeklinde olmak üzere yeni kullanıcı adı ve şifre tanımlanmıştır.

Bu bilgilere AKSİS Otomasyon Sisteminde "Öğrenci Bilgi Sistemi" ne tıkladıktan sonra "Özlük Bilgileri" sekmesinden "E-Posta Adresi / Canvas Uzaktan Eğitim Sistemi Erişim Bilgileri" bölümünde gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimizin ilgili işlemleri 26 Şubat 2021 Cuma gününe kadar tamamlaması önemle duyurulur.

İÜC Orman Fakültesi Dekanlığı

NOT : Konu Hakkında geniş bilgi metni için TIKLAYINIZ