PEMÖT Kulübü "2020 İstanbul Mimarlık Festivali-Kampüs Mikrofon Bölümü'ne "Kaotik Sızıntılar" Başlığıyla Katılım Sağlamıştır"

Orman Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Öğrenci Kulüplerinden PEMÖT Kulübü, 2020 İstanbul Mimarlık Festivali-Kampüs Mikrofon Bölümü'ne "Kaotik Sızıntılar" başlığıyla katılım sağlamıştır.

• Peyzaj Mimarlığı Neden Bahçıvanlık Değildir ?
  • Kent Merkezi ve Kent Çeperlerinde Yaşanan Ekolojik Krizler
  • Mekanda Görmezden Gelinen Kentliler : Düşmanca Mimarlık
  • Kent Mekanının Peyzaj Hafızası-Savaş Sonrası Peyzaj Okumaları

Sunuşlar sonrasında yerel yönetimlere, uzmanlara ve halka sorular yönetilerek tartışılan konular hakkında farkındalık uyandırılmaya çalışılmıştır.

Öğrencilerimiz; Rabia Yücel, Ece Nur Çebi, İsmail Avcı, Başak Sena Girit, Beyza Ece Emeksiz, Metehan Aktaş, Elanur Gündoğdu, Özge Nur Aydın, Yeşim Çetinkaya ve İlayda Güngörü ve Kulüp Danışmanı Araş. Gör. Elif Nur Sarı'yı tekbirk ederiz.

Not: Video Link : https://www.youtube.com/watch?v=WM2lBWjzsIY&ab_channel=%C4%B0stanbulMimarl%C4%B1kFestivali