Bilimsel ve Teknik Gezi

Orman Mühendisliği Bölümü, Bilimsel ve Teknik Gezi çalışmasına katılacak değerli öğrenciler,.

2019-2020  Eğitim-Öğretim  yılı  Orman  Mühendisliği  Bölümü  lisans  programı  müfredatı 8.yarıyılında  yer  alan  ORMU4123-Bilimsel  ve  Teknik  Gezi çalışması, Covid-19  virüsü salgını nedeniyle bu yıl uzaktan eğitim kapsamında ZOOM programı aracılığıyla ekteki program ve katılımcılar ile 21-22 Mayıs 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. ZOOM programı üzerinden bağlanacağınız Meeting ID ve password bilgileri ekteki programda verilmiştir. Bilimsel ve Teknik Gezi çalışmasını alan öğrencilerin bu programdaki oturumlara katılması gerekmektedir. Online oturumlar Bölüm Başkanlığınca kayıt altına alınacaktır. ZOOM programı chat bölümünden her öğrenci ad-soyad ve öğrenci numarasını yazması suretiyle yoklama da alınacaktır. Ekte gönderilen program sonrasında her öğrenci elde ettiği bilgiler doğrultusunda bir rapor hazırlayarak mdemir@istanbul.edu.tr e-posta adresine gönderecektir. Rapor hazırlama esasları ekte bilgilerinize sunulmuştur. Raporlar 29 Mayıs 2020 Cuma günü saat 17.00'a kadar ilgili e-posta adresine gönderilmelidir. Rapor göndermeyen öğrenciler Bilimsel ve Teknik Gezi çalışmasından başarısız sayılacaktır. Gönderilen raporlar Orman Mühendiliği Bölüm Başkanlığı'nca değerlendirilecektir.

ORMAN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİLİMSEL VE TEKNİK GEZİ
ZOOM Meeting ID: 842 376 9867
Password: 059846

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Orman Fakültesi