Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Nurgül Karlıoğlu Kılıç'ın Projesine TÜBİTAK ARDEB 1001 Desteği

2019 yılı 2. döneminde "1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında sunulan ve bir sonraki dönemi beklemeden tekrar başvuru yapılmasına imkan sağlanan projelerin değerlendirme sonuçları açıklandı. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Nurgül Karlıoğlu Kılıç'ın yürütücüsü olduğu proje, TÜBİTAK ARDEB 1001 programı kapsamında destek almaya hak kazandı.

2020 yılı 1. dönemini beklemeden tekrar başvuru yapmaya hak kazanan 101 proje yürütücüsünden 91’i başvuru yaptı, bilimsel değerlendirmeye alınan 91 projeden 44’ünün desteklenmesine karar verildi. Desteğe hak kazanan projeler arasında İÜC Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği, Orman Botaniği Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Nurgül Karlıoğlu Kılıç'ın yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje de yer aldı.

TÜBİTAK ARDEB 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında, yürütücüsü olduğu proje ile desteklenen projeler arasında yer alan değerli öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.